Általános szerződési feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A Govinda Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 4028 Debrecen, Magyari u. 2. Adószám: 14363207-2-09) által működtetett Govinda Vegetáriánus Étterem honlapján történő vásárlásra kizárólag elektronikus úton van lehetőség. A Megrendelő a megrendelésének leadásával elfogadja jelen szerződésben foglaltakat.A rendelés elküldésével a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre az Étterem és a rendelést leadó magánszemély vagy cég (továbbiakban: megrendelő) között, és a megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi, és a vételárat az átvételkor kiegyenlíti.
Az online rendelés kizárólag a Govinda Étterem honlapján regisztrált felhasználók számára elérhető.

Előzetes regisztráció
Az online rendelés csak regisztrált vendégeink számára elérhető. Az űrlap kitöltésénél kérjük, ügyeljen arra, hogy szállítási címként azt a címet adja meg, ahová szeretné, hogy a megrendelt étel kiszállílításra kerüljön. A regisztráció Az adatok küldése gombra kattintva valósul meg. Ezt követően nyílik lehetőség az oldalra történő belépésre a "Belépés" mezőben, a regisztrációkor megadott felhasználónévvel és jelszóval.

Étel kiválasztása és kosárba helyezése
A kívánt ételféleséget az étel neve melletti kosárra kattintva rendelheti meg. Az oldal tetején folyamatosan ellenőrizheti a rendelési tételek összegét, a tányérra kattintva pedig annak aktuális tartalmát. A tányéyr tartalmazza az összes, a megtekintés időpontjáig belehelyezett terméket.
A tányérban egymás után több ételt is elhelyezhet. Ebben az esetben a tányérban azok egymás alatt, listaszerűen jelennek meg.

Tányér tartalmának törlése
A tányérban szereplő egyes tételeket az étel neve melletti tilos táblás kosár ikonra kattintva, illetve a kosár listában a sor elején található törlés gombbal törölheti.

Étel megrendelése
Miután minden megrendelni kívánt ételt kiválasztottunk, ellenőrizzük, hogy a "Rendelési cím" kiválasztásánál a helyes kiszállítási cím szerepel-e. Amennyiben másik címre szeretné kiszállíttatni megrendelését, akkor az oldal tetején a "Felhasználói adatok módosításá"-ra kattintva módosíthatja a kiszállítási címet. Ugyanitt módosíthatja a számlázási adatokat, valamint jelezheti áfás számla igényét. A "Megjegyzés" fül alatt beírhatja megjegyzéseit, esetleges kívánságait.
A kosár tartalma oldalon választhatja ki a fizetés módját.

Teljesítési és szállítási feltételek és árak
Házhozszállítást jelenleg kizárólag Debrecen meghatározott részein vállalunk. A kiszállításokkal kapcsolatban, a rendszer automatikusan tájékoztatja, hogy a megadott szállítási címre vállaljuk-e a kiszállíátst. Amennyiben Ön a megadott szállíátsi területen kívűlre rendszeresen kívánna ételt rendelni, kérjük erről az igényéről e-mail-ben tájékoztassa az Éttermet, hogy igényét egyedileg elbírálhassuk.
A kiszállításért nem számolunk fel külön díjat!
Házhozszállítás kizárólagaz étterem nyitvatartási ideje alatt történik.
Aznapi rendeléseket reggel 7:30-ig fogadja számítógépes rendszerünk.
A megrendelt ételeket a lehető leggyorsabban kiszállítjuk a megadott címre.
Természetesen a megrendelt ételek személyes átvételére is van lehetőség éttermünkben annak nyitva tartási ideje alatt.

Tájékoztatás a fizetési módokról
Kiszállítás esetén a megrendelt termék ellenértékét készpénzzel vagy étkezési utalvánnyal(Erzsébet Utalvány, Ticket Restaurant, Sodexo, Posta paletta) rendezi az ételszállító futárnak.
A vételár mindig a kiválasztott terméknél feltüntetett ár, mely minden esetben bruttó eladási ár és magyar forintban értendő. A termékek házhoz szállítása díjmentes.
A honlapon keresztül leadott megrendelések minimális értéke 1000 Ft.

Számlakiállítás
A megrendelésről a futár nyugtát ad. Esetleges ÁFÁ-s számla igényét kérjük, a megrendeléskor előzetesen jelezni szíveskedjen. Az Étterem által kiállított számlán a regisztrációnál megadott számlázási név és cím kerül feltüntetésre.

Megrendelés leadása
A Megrendelés gombra kattintva a megrendelés véglegesítése előtt még egyszer áttekintheti a rendeléssel kapcsolatos összes adatot. Kérjük, hogy ellenőrizze az adatok pontosságát. Amennyiben hibát, tévesztést észlel, lehetősége van visszamenni a szállítási beállításokhoz. Ha mindent rendben talált, a "Megrendelés" gombra való kattintással tudja leadni a rendelését.

Szolgáltató visszaigazolása
Sikeres rendelés esetén azonnal visszaigazoló e-mailben értesítjük a rendelés sikerességéről, illetve részleteiről. A visszaigazoló e-mail a regisztrációkor megadott e-mail címre érkezik és tartalmazza a megrendelt tételeket, azok árait, valamint a megrendelő regisztrációkor megadott adatait. Szükség esetén munkatársunk telefonon is igazolja a rendelés megvalósulását.

Javítás lehetősége
Adatai módosítására, javítására bármikor lehetősége van, ehhez lépjen be az Étterem oldalára a regisztrációkor megadott e-mail címmel és jelszóval. Belépés után a "Felhasználói adatok módosítása" fül alatt módosíthatja adatait.
Kosara tartalmának módosítására egészen a megrendelés leadásáig van lehetőség.
Ha valamilyen oknál fogva a megrendelését vissza kívánja vonni, arra a megrendelés elküldését követő negyedórában van lehetősége telefonon.Ezen időpont után a megrendelőnek nem gyakorolhatja az elállás jogát (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5§ c) pont), a terméket köteles átvenni és a vételárat megfizetni.

Kizárás Az Étterem fenntartja a jogot arra, hogy a Megrendelő rendelésre való jogosultságát korlátozza, felfüggessze vagy megvonja, amennyiben a Megrendelőt vagy meghatalmazottját a Megrendelő által megadott szállítási címen nem találja, aminek következtében a termék kézbesítése meghiúsul. Bármilyen felmerülő kérdés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

A Govinda Étterem honlapján történt rendeléssel a Megrendelő kijelenti, hogy elfogadja jelen szerződési feltételeket és tisztában van a rendelés menetével. A megrendelést csak abban az esetben áll módunkban elfogadni és teljesíteni, amennyiben a megrendelő hiánytalanul és pontosan megadja a szükséges adatokat. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Govinda Étterem felelősséget nem vállal.

A felelősség korlátozása
A Govinda Étterem honlapon történő vásárlás feltételezi a Megrendelő részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A Govinda Étterem semmilyen tekintetben nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
Az interneten küldött/fogadott bármilyen adat harmadik (illetéktelen) személy által történő megismerése, azokkal történő visszaélése.
Az internetes hálózatban bekövetkezett bármiféle működési hiba, ami megakadályozza vagy késlelteti a honlap akadálytalan működését és a vásárlást.
A kommunikációs vonalakon vagy vételi eszközben történő meghibásodás.
Adatok elvesztése.
Szoftver nem megfelelő működése.
Programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

Reklamáció
Reklamációval, panasszal forduljon bizalommal hozzánk elérthetőségeink valamelyikén.
Azonnali probléma esetén 20 percen belül reagálunk, minden más esetben 24 órán belül tájékoztatjuk.

A weboldal a Cégpontban Kft. - (CIViR v3.10.2) rendszerével készült.
Cégpontban